Home Forums Support 500 error on "Add Credit Card"

This topic contains 7 replies, has 2 voices, and was last updated by  Hillel Coren 2 months ago.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #22103

    mikejandreau
    Participant

    When viewing the portal of any of my clients and clicking the “Add Credit Card” button, I get a 500 error.

    I can pay an invoice just fine, so I don’t think it’s an error with my Stripe connection.

    What should I look for to fix?

    #22105

    Hillel Coren
    Keymaster

    Are there any related errors on /errors

    #22107

    mikejandreau
    Participant

    Yep. Looks like one corresponding to each of my tests:

    [2019-10-03 13:09:20] production.ERROR: ***ErrorException*** [0] : /home/mjjdesig/public_html/app/Ninja/PaymentDrivers/StripePaymentDriver.php [Line 22] => Class 'Stripe\Stripe' not found (View: /home/mjjdesig/public_html/resources/views/payments/credit_card.blade.php) (View: /home/mjjdesig/public_html/resources/views/payments/credit_card.blade.php) {"context":"PHP","user_id":1,"account_id":1,"user_name":"Mike Jandreau","method":"GET","user_agent":"Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10_14_6) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/77.0.3865.90 Safari/537.36","locale":"en","ip":"173.76.153.40","count":3,"is_console":"no","is_api":"no","db_server":"mysql","url":"payment/c61z7ts3ijwqlvrm348n9zqufp4sfnue/credit_card"} []
    
    [2019-10-03 13:08:59] production.ERROR: ***ErrorException*** [0] : /home/mjjdesig/public_html/app/Ninja/PaymentDrivers/StripePaymentDriver.php [Line 22] => Class 'Stripe\Stripe' not found (View: /home/mjjdesig/public_html/resources/views/payments/credit_card.blade.php) (View: /home/mjjdesig/public_html/resources/views/payments/credit_card.blade.php) {"context":"PHP","user_id":1,"account_id":1,"user_name":"Mike Jandreau","method":"GET","user_agent":"Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10_14_6) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/77.0.3865.90 Safari/537.36","locale":"en","ip":"173.76.153.40","count":2,"is_console":"no","is_api":"no","db_server":"mysql","url":"payment/s3ztyeb2oudjmn28uk1is3kpyibpdbtz/credit_card"} []
    
    [2019-10-03 13:08:01] production.ERROR: ***ErrorException*** [0] : /home/mjjdesig/public_html/app/Ninja/PaymentDrivers/StripePaymentDriver.php [Line 22] => Class 'Stripe\Stripe' not found (View: /home/mjjdesig/public_html/resources/views/payments/credit_card.blade.php) (View: /home/mjjdesig/public_html/resources/views/payments/credit_card.blade.php) {"context":"PHP","user_id":1,"account_id":1,"user_name":"Mike Jandreau","method":"GET","user_agent":"Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10_14_6) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/77.0.3865.90 Safari/537.36","locale":"en","ip":"173.76.153.40","count":1,"is_console":"no","is_api":"no","db_server":"mysql","url":"payment/s3ztyeb2oudjmn28uk1is3kpyibpdbtz/credit_card"} []
    #22109

    Hillel Coren
    Keymaster

    How is the app installed (ie, is it downloaded from GitHub)? Running composer install or getting the vendor files from the self host zip should fix it.

    #22115

    mikejandreau
    Participant

    Downloaded the .zip from invoiceninja.org, so it seems odd that files are missing.

    But I’ll try an in-place upgrade and see if that fixes it.

    #22116

    mikejandreau
    Participant

    Now I’m getting a 500 error on the whole thing. Killer.

    Trying a completely fresh install now.

    Where’s the config info stored for my MySQL connection so I can move that over from my broken install?

    #22117

    mikejandreau
    Participant

    Fresh install did the trick.

    Also found the .env file with all the MySQL credentials.

    Adding credit card to account works now, too.

    #22119

    Hillel Coren
    Keymaster

    Awesome, glad to hear it’s working!

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

You must be logged in to reply to this topic.

Posted in: