Home Forums Support Company logo gone after udate 4.4.4 to 4.5.6

This topic contains 3 replies, has 2 voices, and was last updated by  Hillel Coren 3 weeks ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #17065

    Napsty
    Participant

    Two days ago I upgraded InvoiceNinja from 4.4.4 to 4.5.6 and noticed today that the company logo is not showing up anymore in the invoices.

    The way I updated was the following:

    1) Rename current document root folder (basically backup)
    2) Download new version (using https://download.invoiceninja.com/)
    3) Copy .env file from backup to new root folder
    4) Visit invoiceninja in browser, it detected the new version and ran db udpate

    Is the uploaded company logo stored as blob in the database or as a file within the document root?
    If the latter, can you give me the path please as I will have to sync this path from the backup folder, too.

    thx

    • This topic was modified 3 weeks ago by  Napsty.
    #17068

    Hillel Coren
    Keymaster

    I’d suggest trying to upload it again on Settings > Company Details

    https://invoice-ninja.readthedocs.io/en/latest/update.html

    #17069

    Napsty
    Participant

    Yeah I did that now, logo is back. But it would be good to know where the logo is stored anyway so I remember for the next update. If it’s in the database there’s not much I can do though.

    #17070

    Hillel Coren
    Keymaster

    The logo is in /public/logo however if you update by copying over the files it should remain during updates.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.

Posted in: