Home Forums Support Emails not being sent/received on self-hosted, but test email works

This topic contains 4 replies, has 2 voices, and was last updated by  itsViney 4 weeks, 1 day ago.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #21679

    itsViney
    Participant

    I’ve just installed Invoice Ninja on my webserver and am getting everything set-up. I’ve configured my email settings under Settings > System Settings to send mail via SMTP and have entered by mail server credentials. Clicking the ‘Send test email’ on that page works perfectly and I immediately receive the test email in my inbox, but no other emails seem to be getting through.

    For example, I’m setting up a few users and sending them invitations to create accounts but none of those are arriving.

    Any ideas?

    #21680

    Hillel Coren
    Keymaster

    It could be a bug, a few other users have reported the same problem. I haven’t been able to reproduce it though.

    You may want to test with a different email provider to see if it helps.

    #21681

    itsViney
    Participant

    Hi Hillel. Thanks for the quick response. Let me know if there’s any logs or anything I could send you to help track the bug down or reproduce it.

    My email provider is G Suite/Google for Business, if that helps. Pretty sure everything’s correctly set-up on that end because I also have a WordPress install configured to send mail the same way and that’s working.

    #21682

    Hillel Coren
    Keymaster

    Are you able to email invoices through the app?

    It may help to run sudo php artisan config:clear

    #21683

    itsViney
    Participant

    Just tested and yes, invoice emails do get sent and received no problem. Also tried clearing the laravel config cache but that hasn’t helped.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

You must be logged in to reply to this topic.

Posted in: