Home Forums Support [ERROR] Cache for currencies is not set

This topic contains 1 reply, has 2 voices, and was last updated by  Hillel Coren 1 month, 1 week ago.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #21006

    gvzqez
    Participant

    Hi there,

    I am running self-hosted v4.5.10 and facing an error when triggering invoice emails and the system intend to fetch working currency from Cache on Utils.php formatMoney function. Happening only when executing the SendRecurringInvoices command from a job in Jenkins.

    [2019-06-16 05:41:13] production.ERROR: Cache for currencies is not set  {"context":"PHP","user_id":1,"account_id":1,"user_name":"Admin ","method":"GET","user_agent":"","locale":"en","ip":"127.0.0.1","count":1,"is_console":"yes","is_api":"no","db_server":"mysql","url":"/"} []
    [2019-06-16 05:41:13] production.ERROR: ***ErrorException*** [0] : /var/www/app/app/Libraries/Utils.php [Line 597] => Trying to get property 'thousand_separator' of non-object  {"context":"PHP","user_id":1,"account_id":1,"user_name":"Admin ","method":"GET","user_agent":"","locale":"en","ip":"127.0.0.1","count":2,"is_console":"yes","is_api":"no","db_server":"mysql","url":"/"} []

    I guess it is a configuration issue but cannot figure it out.

    I’m using Docker btw. Thanks in advance

    #21307

    Hillel Coren
    Keymaster

    Hmm… sorry I’m not sure, it’s likely related to Docker. Maybe it doesn’t have permission to set the cache?

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

You must be logged in to reply to this topic.

Posted in: