Home Forums Support Invoice Ninja Unable to Send Mail

This topic contains 4 replies, has 3 voices, and was last updated by  Hillel Coren 1 month, 1 week ago.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #20068

    WhatNoWebsite
    Participant

    I’ve just migrated Invoice Ninja back over to a dedicated server we have as it was getting painful and I’m getting the following error when I hover over the red triangle aside the “View in Portal” option:

    connection could not be established with host

    But the mail server settings are the same. I checked the ENV file and all appears to be OK.

    Am I missing something perhaps…?

    #20069

    DavidBomba
    Keymaster

    Try to telnet to your mail server from your new server. This should give you your answer

    #20070

    WhatNoWebsite
    Participant

    I’ve switched the driver from STMP to mail and I think that’s working now. Just testing…

    #20071

    WhatNoWebsite
    Participant

    This is odd.

    OK, so I switched the driver and went to the primary company and looked at an invoice. Sure enough the red triangle is there and the error “connection could not be established with host…”.

    But I was able to send a test and also an invoice and now the triangle has gone so I suppose it was just remembering that it used to have an issue.

    All fixed now. So glad to be back on our own server.

    #20081

    Hillel Coren
    Keymaster

    Correct, the triangle will show the last error for the email address. When an email is successfully sent it will clear the error.

    Glad to hear it’s working!

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

You must be logged in to reply to this topic.

Posted in: