Home Forums Support Migration to new server – domain

This topic contains 13 replies, has 2 voices, and was last updated by  Hillel Coren 2 weeks ago.

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • Author
    Posts
  • #20689

    ysintos
    Participant

    Hello,

    I am trying to move self hosted invoiceninja from https://billing.domain1.com to https://billing.domain2.com.
    I take a dump of the DB and import it to the new server.
    I copy the files from one server to the other.
    I edit properly the .env file in home directory.
    But when i try to login to the new domain at https://billing.domain2.com i get redirected to https://billing.domain2.com/setup with all the details prefilled (even the passwords).
    Why is this happening?

    Even when i press the “Submit” button to see if something works, i get redirected to the same page https://billing.domain2.com/setup again with the prefilled values.

    Any help please ?

    Thank you.

    #20693

    Hillel Coren
    Keymaster

    If you see /setup it means the app can’t find the initialized database, I suggest double checking that the database is setup and the credentials in the .env file are correct.

    #20695

    ysintos
    Participant

    But when i check the connection with the database in the dilspayed setup page, i get “success” without changing anything in the preselected values.

    #20696

    ysintos
    Participant

    Found it !!
    The DB password started with “=” and i missconfigered the .env file.
    Stupid mistake 🙂

    Thank you

    #20704

    Hillel Coren
    Keymaster

    Awesome, glad to hear it’s working!

    #20710

    ysintos
    Participant

    And all of a sudden i get now….

    Warning: Unsupported declare ‘strict_types’ in /home/public_html/ninja/vendor/sabre/uri/lib/functions.php on line 1

    Parse error: syntax error, unexpected ‘:’, expecting ‘{‘ in /home/public_html/ninja/vendor/sabre/uri/lib/functions.php on line 23

    I tried php 7.0, 7.1, 7.2 but nothing.
    You think it might be a caching issue ?

    #20712

    Hillel Coren
    Keymaster

    I suggest using a phpinfo page to check the PHP version the web server is using.

    #20713

    ysintos
    Participant

    I set the php version from cpanel, so there is no dought about it.

    #20714

    Hillel Coren
    Keymaster

    Sorry, I’m not sure. In most other cases a similar error was related to the PHP version.

    #20715

    ysintos
    Participant

    PHP logo
    PHP Version 7.2.18

    #20716

    Hillel Coren
    Keymaster

    Maybe try 7.1 to see if it helps

    #20717

    ysintos
    Participant

    I tried 7.0 first since this was the version on the previous server, then 7.1… but nothing.

    #20718

    ysintos
    Participant

    without cahnging anything… it works now.
    I will let you know if i see this again.

    #20719

    Hillel Coren
    Keymaster

    Ok, glad to hear it works!

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)

You must be logged in to reply to this topic.

Posted in: