Home Forums Support Reports scheduling not working

This topic contains 7 replies, has 2 voices, and was last updated by  Hillel Coren 13 hours, 38 minutes ago.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #24695

    splitair85
    Participant

    Self hosted, white labelled.

    I have setup a schedule to send the aging report weekly. The email address is correct, but the reports do not get sent.
    Is there any other setting I need to check?

    #24696

    Hillel Coren
    Keymaster
    #24725

    splitair85
    Participant

    This is what occurred.
    Crons were enabled, but the email was wrong, so I corrected the email.
    Then I upgraded the PHP version to 7.1 from 5.4.
    Now, I received following error in email daily:

    Content-type: text/html
    
    <br />
    <b>Parse error</b>:  syntax error, unexpected '$value' (T_VARIABLE) in <b>/****/vendor/aws/aws-sdk-php/src/functions.php</b> on line <b>36</b><br />

    What’s the solution?

    • This reply was modified 6 days, 18 hours ago by  splitair85.
    • This reply was modified 6 days, 18 hours ago by  splitair85.
    #24728

    Hillel Coren
    Keymaster

    I suggest confirming the PHP version is correct for the CLI

    #24774

    splitair85
    Participant

    Hostgator is providing me following PHP versions:
    5.4 – Default
    7.0
    7.1

    I’ve tried all of them, and the same error occurs. What can I do to resolve it?

    #24775

    Hillel Coren
    Keymaster

    Are you able to run php -v from the CLI to confirm the version?

    #24776

    splitair85
    Participant

    I uploaded a phpinfo file to the directory, and navigated to it.
    It shows “PHP Version 7.1.24”

    #24777

    Hillel Coren
    Keymaster

    That’s checking the web server PHP version, not the CLI version

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

You must be logged in to reply to this topic.

Posted in: