Home Forums Support Self-host zapier "authentication failed: request to public/api/v1/ping?v2=true "

This topic contains 9 replies, has 2 voices, and was last updated by  Hillel Coren 3 weeks ago.

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Posts
  • #22499

    alexkava85
    Participant

    Hi, I’m trying tu use zapier to connect to my self-hosted version.

    I received the following message :
    “authentication failed: request to https://mydomain/public/api/v1/ping?v2=true failed, reason: unable to verify the first certificate”.

    Do you have an idea ?
    Thank you

    #22502

    Hillel Coren
    Keymaster

    How did you create the SSL cert? You may want to use letencrypt.

    #22565

    alexkava85
    Participant

    Thanks for your answer.

    I used ssls.com to create my certificate.
    Is it necessary to use letsencrypt ?

    Thank You

    #22566

    Hillel Coren
    Keymaster

    It may help…

    #22574

    alexkava85
    Participant

    I changed to letsencrypt but now I have this message :

    authentication failed: Got 404 calling GET https://mydomain.com/public/api/v1/ping?v2=true, expected 2xx.

    I searched on the forum but it seems that I’m using the latest version of InvoiceNinja (4.5.15).
    Do you have an idea ?

    Thanks

    • This reply was modified 3 weeks ago by  alexkava85.
    #22582

    Hillel Coren
    Keymaster

    If you want to email the URL you use to login to the app to [email protected] I can confirm if your API URL is correct.

    #22618

    alexkava85
    Participant

    I just emailed the URL to the provided address.

    Thank you

    #22619

    Hillel Coren
    Keymaster

    Thanks, I believe you need to remove /public from the URL

    #22620

    alexkava85
    Participant

    Thank you, it works perfectly.

    #22621

    Hillel Coren
    Keymaster

    Glad to hear it, thanks for the update!

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)

You must be logged in to reply to this topic.

Posted in: