Home Forums Support self hosted invoice ninja logo not shown on company details page

This topic contains 3 replies, has 2 voices, and was last updated by  kaiman 6 months, 2 weeks ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #18992

    kaiman
    Participant

    hi,

    I am running invoice ninja and everything works quite well.

    But I have noticed something. The company logo which is displayed beside the company name in the account dropdown is missing. And in addition to this the logo is not shown on the company details page.

    When in use the iPhone App the logo is shown.

    I noticed, that the url to the logo might be not correct:
    /ninja/public/index.php/logo/fkpbpx03qdkhiorg2wxwctmqojmrhopn.png

    when I modify the url to /ninja/public/logo/fkpbpx03qdkhiorg2wxwctmqojmrhopn.png the logo will be displayed in the browser.

    Do I have a config error somewhere?

    Thx for the beautiful / useful piece of software!

    #18994

    Hillel Coren
    Keymaster

    If you’re seeing ‘index.php’ in the URL it usually means you need to enable mod_rewrite

    #18995

    kaiman
    Participant

    thx solved this now.

    I am sitting behind an nginx and the apache is running on port 8000.
    After I hot logout, I will be redirected to https://www.domain.com:8000/ninja/public/ instead of https://www.domain.com/ninja/public/

    perhaps you have a solution for this, too?

    #18996

    kaiman
    Participant

    … solved …
    had an error in the nginx conf.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.

Posted in: