Forum Replies Created

Viewing 25 posts - 1 through 25 (of 25 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: [Selfhosted] When sending invoice => error saving invoice #22697

    tuxy
    Participant

    Hi,

    Found the problem!
    In the invoice settings, there was a ‘broken’ link to an attached document ‘Terms and Conditions’. Re-upload and now all works fine!!!

    Appreciate a lot your help and happy it works again.

    (The 2 files probably disappeared during down/uploading to other hosting)

    in reply to: [Selfhosted] When sending invoice => error saving invoice #22693

    tuxy
    Participant

    Nope, it was disabled.
    Now enabled, but the same error.

    in reply to: [Selfhosted] When sending invoice => error saving invoice #22690

    tuxy
    Participant

    Enable debug mode, here the error in
    debug mode

    in reply to: [Selfhosted] When sending invoice => error saving invoice #22689

    tuxy
    Participant

    Tomorrow, i try re-upload the latest IN version, maybe this helps.

    in reply to: [Selfhosted] When sending invoice => error saving invoice #22688

    tuxy
    Participant

    Hi Hillel Coren,
    Sorry for the delay.
    Today try sending a new invoice to a client, now the logo works perfect (show in the generated invoice) but don’t send the email.
    Again shows error:
    There was an error saving your invoice ( error in dutch: Er was een fout bij het opslaan van uw factuur
    T)

    Log:

    [2019-11-24 10:12:32] production.ERROR: ***Illuminate\Contracts\Filesystem\FileNotFoundException*** [0] : /home/u14701p11712/domains/webkust.be/private_html/invoice/vendor/laravel/framework/src/Illuminate/Filesystem/FilesystemAdapter.php [Line 109] => olbihhweyypsorri6xoogscznvy8i0sl/70cf08de93973e9545b421b02f6bd928877ed686.pdf {“context”:”PHP”,”user_id”:2,”account_id”:”2″,”user_name”:”Christophe Hollebeke”,”method”:”POST”,”user_agent”:”Mozilla/5.0 (X11; CrOS aarch64 12499.66.0) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/78.0.3904.106 Safari/537.36″,”locale”:”nl”,”ip”:”94.111.85.138″,”count”:2,”is_console”:”no”,”is_api”:”no”,”db_server”:”mysql”,”url”:”invoices”} []

    PS: sending test-mail works perfect!

    in reply to: [Selfhosted] When sending invoice => error saving invoice #22569

    tuxy
    Participant

    Okay,
    Sorry that i not mention this info.
    I copy all the files.
    When looking in /storage/documents this dir is empty.

    in reply to: [Selfhosted] When sending invoice => error saving invoice #22567

    tuxy
    Participant

    Hi Hillel,

    Yes, i update the core files to the latest version.
    And last week, change to antoher domain, but when see the logs, the ERROR is since 03/11/19, so i think the domain /hosting change is not the issue.

    What i found yesterday, is that my company-logo was disappeared. I don’t know why, but maybe this gives the error? Upload it and now the logo is back in the invoices.
    In the next 2-3 weeks have not plannend sent out invoices, so hope when sending again invoices the problem is solved with uploading the company logo.

    My workflow for moving to another hosting incl. domain:
    – download all the IN files and upload on the new hosting
    – export the IN database and made a new empty database on the new hosting, import all the tables.
    – edit the env-file and adding the new database credentials.
    All this without problem.
    I can access all the things, see all my archived invoices, … so IN works perfectly, only the outgoing mails doesn’t work, but i think this is trough the error when generate the invoice.

    PS: send myself test-email in settings -> Email settings in IN without problem.

    in reply to: Re-install doesn't work #22231

    tuxy
    Participant

    Solved!
    Do all the settings in the env-file.
    Now it works!

    in reply to: Event trigger: Reminder send #19949

    tuxy
    Participant

    Hillel,

    Oh ok. Thanks for the info.

    Grtz,
    Christophe

    in reply to: Notification Emails per user? #19505

    tuxy
    Participant

    Oh okay,
    Thanks for the very useful tip!!!!

    in reply to: Change name Payment Method #18382

    tuxy
    Participant

    No one can help me with this?


    tuxy
    Participant

    Hi,

    Okay!
    Thats great πŸ™‚

    in reply to: credit note #15949

    tuxy
    Participant

    No problem 😊

    in reply to: credit note #15947

    tuxy
    Participant

    Hi Hillel Coren,

    I tested with negative values and it works great, for making credit notes πŸ™‚

    in reply to: credit note #15931

    tuxy
    Participant

    Okay, thx πŸ˜‰

    in reply to: credit note #15928

    tuxy
    Participant

    Oh okay.
    Sorry about that, i try this method in the next days.

    My apologies!

    • This reply was modified 1 year, 7 months ago by  tuxy.
    in reply to: Expenses: Adding Payment Type #15927

    tuxy
    Participant

    Hi thanks foto the positive reply.
    Happy πŸ™‚

    in reply to: credit note #15925

    tuxy
    Participant

    Hi follow this discussion!
    After testing Invoice Ninja, regrettable there is no option creating Credit Invoices.
    So like other people says, it is basic required in accounting software in the EU!!!

    Hope this adding very soon!

    Maybe a first request for helping workflow: if admin creating a negative invoice (credit invoice) => So admin can change the name manually from ‘Invoice’ to ‘Credit Note’.

    It is a first step, and hoping a starting point for adding a full option in the dashboard for making ‘Credit Notes’ … :-/

    in reply to: 403 forbidden #15874

    tuxy
    Participant

    Hi Hillel Coren,

    Thx,ok good to know πŸ™‚
    I try it!

    πŸ™‚

    in reply to: 403 forbidden #15872

    tuxy
    Participant

    Hi guys,

    Found it!!!

    It was very stupid from me.

    I typed always: https://invoice.mydomain.be/

    But it is: https://invoice.mydomain.be/public/

    So happy it works now πŸ™‚

    in reply to: 403 forbidden #15866

    tuxy
    Participant

    Hmm, okay i asked again to the hosting company.

    in reply to: 403 forbidden #15864

    tuxy
    Participant

    Hi Hillel Coren,

    Yes in the ../public/ folder.
    But not in the webroot πŸ™

    Very strange :/

    in reply to: Can't remove documents #15849

    tuxy
    Participant

    Hi Hillel Coren,

    Thanks for the help.

    Okay i follow up.
    At the moment all works perfect after delete it manually in MySQL and in storage-folder.

    in reply to: Can't remove documents #15823

    tuxy
    Participant

    UPDATE: remove it from the MySQL database and remove the documents in the ‘storage’ folder.

    in reply to: Can't remove documents #15822

    tuxy
    Participant

    I made a video so is better understand the issue:
    Attached documents

Viewing 25 posts - 1 through 25 (of 25 total)

Posted in: